onsdag 27. oktober 2010

Svensk rookieseier i Göteborg

Ingen tvil om at noen glemte å finstudere kalenderen før man plukket ut siste helg i oktober som det mest aktuelle tidspunktet for høstens TGA. Da det snødde på Nøtterøy kvelden før avreise, valgte komiteen å sende hele deltakerfeltet til Göteborg i stedet

Neida, det snødde ikke i Göteborg. Men med fire grader og regn var det heller ingen stor forlystelse å avslutte årets golfsesong på den svenske västkusten. Derimot ble det en sosial weekend med gamle og nye fjes. Feltets rookie, Micke var freidig nok til å stikke av med det gjæveste trofeet i sin debut. Vi legger oss langflate og gratulerer!

Samtidig skapte seieren diskusjoner innad i gruppen, blant de mer etablerte spillerne som regelrett ble spilt ut i roughen av en rookie. Les alle de usminkede historiene fra turen i nedenforstående artikler:

4 Deltakerne plotter inn nye koordinater i GPS'en
4 En av de sureste og våteste TGA i historien
4 Finregning må til for å kåre en vinner
4 Push, push.. nattklubbgeneralen våkner til liv
4 Ingen søndagsrunde, golfsesongen er slutt

Eller klikk HER for å lese alt materialet fra TGA H10, inklusiv den høyst forvirrende oppladningen der hele feltet inntil avreisedagen trodde at turneringen skulle arrangeres som hyttetur på Nøtterøy.

Ingen kommentarer: