mandag 14. september 2009

Indian summer i Strömstad

En liten, men akk dog så eksklusiv gjeng, fikk oppleve Strömstad på sitt aller vakreste denne helgen. En helg der golfspillet stod i fokus, fra morgen til kveld, hele tiden, uten slingringsmonn. En panserweekend med smak av sommer, midt i september. To nyd-elige baner og en helt passe. Og PA som soleklar vinner. Igjen!!

De som kan sin TGA-historie, vet at høsttour er ensbetydende med høstvær. Ofte av den svært så ugreie sorten. Selv ikke under fjor-årets seanse i Kragerø, da turneringen bevisst ble arrangert tidlig i september, unngikk vi ny nedbørsrekord. Bare Karlstadturen i 2004 kan vise til tilnærmet klarvær, men den gang med temperaturer ned mot frysepunktet. Det var derfor ekstra hyggelig endelig(!) å kunne konstatere ektefølt indian summer på en høsttour i TGA-sirkuset.

Per Anders forlot harry-hovedstaden med koffer-ten full av det samme troféet som han hadde bragt til torgs. Det føltes i grun-nen slettes ikke alldeles utfortjent. P.A. spilte både stabilt og godt, og vant TGA H09 med formidable 53 poeng etter 27 spilte hull. Ove var nærmest, Trond og Steinar delte siste pallplass. Enkelte i komiteen er imidlertid bekymret over en trend på denne turen, der den sosiale biten nærmest er nedskalert til håndhilsing ved ankomst og avreise. Selv long island tradisjonen er på vikende front. Er det virkelig slik en TGA-turnering bør gjennomføres? Her er referatet, døm selv:

4 Høsttouren innledes just-in-time på Strömstad golfklubb
4 Uten miniskjørt på nattklubben Oxygene (Laholmen hotell)
4 Prikkfritt TGA H09 over halvannen runde på Mjölkeröds golfklubb
4 Hastig men ikke lystig premieutdeling. Og Steinar var sist i seng
4 Amputert søndagsrunde på lett kuperte Dynekilens golfklubb
4 Filosofiske betraktninger om TGA etter høstens arrangement

Du kan alternativt lese ALLE artiklene som er publisert i forbindelse med høstens tour, inkl pepping før avreise og referater underveis.

Ingen kommentarer: