fredag 22. oktober 2010

Destinasjon 57 grader nord

Da Nøtterøy plutselig stengte på kort varsel, oppstod en hektisk aktivitet innad i komiteen. Folket hadde tross alt satt av helgen til både sosiale og sportslige formål, å bli igjen hjemme var nok ingen option! Kanskje enda mindre for noen, enn for andre?

Da Trym hadde verifisert at ingen andre golfbaner i Vestfold holdt åpen denne helgen, kansellerte han både hytte og kokk på Nøtterøy. Komiteen fikk dermed frie tøyler til å lete opp alternative reisemål. Steinar konstaterte raskt at også Strömstad hadde fått sin andel av snø, mens Smögen heller ville profilere sin hummerpaket fremfor golf denne helgen. Per Anders
var da langt heldigere i sine bestrebelser, og fant et ledig hotell med gyldig golfavtale midt i sentrum av Göteborg. Sporenstreks ba han samtlige deltakere om å bekrefte sin fortsatte deltakelse mot en ny destinasjon. Mens Trym og Ove takket av, kastet øvrigheten ut alle hyttetureffektene fra bagen, og stappet den full med mer urbane klesplagg. Dermed gjensto det bare å sette seg i bilene og starte turen sørover mot grensen i Svinesund.

Mens majoriteten forlot Osloregionen før rushtrafikken satte inn, kjempet John Thomas hardt mot armbåndsuret for å nå fergen fra Sandefjord til Strömstad. Tidligere på dagen var han i København, men rakk likevel - med et nødskrik - å raske med seg både golfbag og førstereis Micke i forbifarten. Just-in-time, akkurat slik som det alltid bruker å være når John Thomas er med på golftur med gutta.

De to sjåførene Trond og PA ankom omtrent samtidg med sitt følge i åttetiden, og rakk dermed serveringen av pasta bolognese i hotellets spisesal før buffeten stengte. En time senere var feltet komplettert og vel inkvartert på promte vis på Hotel Odin. John Thomas introduserte Michael som Micke til de mer blasserte, han var et åpenbart trivelig bekjentskap, og ikke minst - lokalkjent i Göteborgs
bakgater og smug. Micke fikk dermed sitt første pliktoppdrag på turen, og tok ansvarlig tak om lederballen ut i den mørke bynatten. Men fredagsnetter er ikke helt som fredagsnetter en gang var, i hvert fall ikke i en regntung Göteborg i oktober. Etter et par vannhull med et par lystige innslag fra et par gitarspillende trubadurer, endte vi på sportsbaren O'Learys, for noen runder med GT og sladder siden forrige TGA.

Halv to var forsamlingen atter tilbake på hotellet og vel i sine respektive senger, preparert og supermotivert for å stille til start i morgendagens utsatte høstturnering, TGA H10.

Ingen kommentarer: