tirsdag 19. oktober 2010

Småkjølig tourprogram

Bare noen få dager før avreise, er programmet for høstens kjøligste golfarrangement endelig frosset. Ingen grunn til å gi reiselederen en iskald skulder, Trym har da virkelig plukket opp golfhansken og skrudd sammen en totalpakke som varmer et TGA-hjerte. Her blir det striptease, ballrenne, peiskos og grøftefyll, akkurat som vi gutta liker det!

FREDAG 22. OKTOBER
Som sedvanlig baserer vi oss på individualistisk avreise i sømmelige former, denne gangen sørover langsmed E18 i retning mot Kristiansand. Men vi skal da slett ikke reise så langt, første stopp på ferden blir Drammen Golfklubb, for de som ønsker å varme opp golfsettet før det offisielle programmet slippes fullstendig av hengslene. Det er antydet teeoff innen klokken halv fire, deretter spilles det så mange hull som dagslys og dagsform ellers tillater. Ønsker du å være blant delakerne i oppvarmingsrunden, ta direkte kontakt med Per Anders.

Det forventes et fulltallig oppmøte i hyttepalasset på Nøtterøy innen klokken 19, dog litt avhengig av trafikkforholdene på motorveien, GPS’en til Morten samt golfiveren til de av deltakerne som velger å lufte utstyret i Drammen. Med full fyr på peisen og duften av herlig cateringmat, vil reiselederen møte forsamlingen i døråpningen med åpne armer og et par stive long islands, slik som bare Trym mikser dem. Etter de første nervøse
innledningsfrasene og den overdøvende pinlige stillheten, er det bare vår fantasi som kan sette en stopper for kveldens etterfølgende hendelsesforløp.

LØRDAG 23. OKTOBER
Etter inntak av en overdådig frokostbuffet på hytten, vender vi nesen mot Nøtterøy golfbane, som faktisk ligger relativt tett opptil hytteveggen. På grunn av ytterst sen sesongavvikling av TGA, vil den offisielle høstturneringen kun spilles over 18 hull. Teeoff for H10
vil startes i tre etterfølgende baller med bare 10 minutters mellomrom fra klokken 10, alle påmeldte skal ha mottatt bekreftelse fra Golfbox om starttid og medspillere.

Etter endt runde satses det på inntak av fast føde i klubbens egne fasciliteter, samt flytende varianter etter eget forgodtbefinnende. Seremonimester vil underveis samle inn individuelle scorekort, for så å overlate til komiteen å beregne de offisielle resultatene.

Premieutdelingen vil imidlertid avholdes i stilfulle rammer klokken 18, når vi er vel tilbake på hytten. Middag og bankett samme sted fra klokken 19. Om man skal unngå å påkalle komiteens ugjenkallelige vrede, vet alle - også Steinar og Morten - at man møter helt presis til seremonien, med både blazer og vannkjemmet hår. Utover kvelden blir det opp til den gemene hop å fatte en enkel plenumsbeslutning om å tibringe en prosentvis andel av natten blant lokalbefolkningen i Tønsberg, eller om man heller vil drikke seg stille og rolig full på hytten akkompagnert av de innleide, strippende fantasivennene til reiselederen. Dette kan bli interessant.



SØNDAG 24. OKTOBER
Søndag er hjemreisedag, men selvsagt ikke uten en uformell avsluttende runde med lave skuldre til ære for Morten og alle de andre søndagsspillerne. Etter frokost og pakking av de medbragte reiseeffektene, plasseres golferen med lavest promille i venstre forsete før kursen settes mot Borre golfklubb, i utkanten av Horten. Banen har golfrenne og fleksibel ankomst, men vi satser på teeoff før solen når sitt høyeste.
Etter 18 uforpliktende hull og en felles bespisning, skilles atter våre stier før ferden går mot mer hjemlige trakter...




Trym har snekret sammen en hyggelig, helnorsk golfpaket som både involverer golfspill og hyttekos, konkurransepreget kniving og sosial gemytlighet, alt i umåtelig skjønn forening. Komplett pakkepris for herlighetene er estimert til ikke å overstige 2500 kroner. For denne summen tilbys to overnattinger med frokost og middag, greenfee lørdag og søndag, samt utvask av hytten etter avreise. Det er slett ikke dårlig! Det som eventuelt tilkommer på individuell regning er altså greenfee for åpningsrunden fredag, samt eget alkoholkonsum.

Foruten golfbag og tilpasset bekledning til helgens vær- og føremelding, bes deltakerne på individuelt initiativ å bringe med seg drikkevarer som egner seg like godt til middagsmat som til øvrig forlystelse (øl, rødvin, annet). Det er også relevant å pakke med seg rent sengetøy og tørre håndklær, da dette visstnok ikke forefinnes på stedet. Har du en mobil ghettoblaster fra åttitallet liggende, får vi også musikk til peiskosen (gi beskjed til Trym). Er du også så umåtelig heldig å ha en vandrepokal fra Palma i din besittelse, vennligst bring den uforpliktende og kostnadsfritt med deg hele veien frem til premieseremonien på lørdag kveld.

Værmeldingen tyder på at helgens tour blir vesentlig kjøligere enn hva vi er vant til. Men meteorologene er fortsatt ikke helt samstemte i sine profetier om nedbør av våt eller hvit karakter. Har du dobbelt sett med golfhansker, ikke nøl med å ta med én til hver hånd! Og golfcapsen kan med fordel byttes ut med din Callaway topplue. Kuldekrem, anorakk og knikkersstrømper til tross, alt tyder på at høstens TGA blir en sosial affære med hele elleve staute karer med rødvinsglasset i hånden, lettere drapert rundt peisbålet i hyttens luneste krok. Joda, dette blir nok koselige saker. Vel møtt, alle mann! For en detaljert veibeskrivelse til Nøtterøy, klikk her.

Ingen kommentarer: