mandag 21. oktober 2019

Rome like home


Nei, her har nok Telia tatt en spansk en, Roma i oktober er aldeles ikke som hjemme med seks pluss, tåke, regn og gufne vindkast. Roma i oktober kjennes heller som god norsk sommer, med 25 grader og strålende solskinn fra skyfri himmel på dagtid, og ditto lune 18 på kveldstid. Bare lett gulnede løvtrær minner oss om at golfsesongen nok likevel er på hell

Trym som reiseleder var et aldeles utmerket valg. Programmet ble gjennomført til punkt og prikke, uten større forsinkelser eller avvik. Småkluss med bagasjeutlevering ved ankomst, samt drøy hjemreise, kan han neppe belemres med. Det ble en drømmeweekend i Roma.

Dealen med sjåfør Dan var ideell. Da Trym også forstod opplegget med kontantinnbetaling etter hver tur, var Dan en smørblid tourguide ved all forflytning. Alltid presis når vi trengte han, behagelig og trygg transport mellom hotell, golfbaner og flyplass. Den eneste vi måtte vente på (hver eneste gang) var Trond, men det er jo ikke noe nytt. Han har tross alt et tøft image å leve opp til.

Steinar storspilte i den evige stad, og kunne notere seg for tre høyst akseptable runder. Men den storkjefta nordlendingen kom i fokus på flere måter gjennom den ovale weekenden i Roma.

At TGA baserer seg på stableford poengberegning bør være velkjent for alle, men denne gangen førte også samtlige spillere sine nettoslag. Breaking the hundreds har lenge vært en slogan, og i årets hovedturnering spilte faktisk 50% på nittitallet. Det gjorde ingen av oss på nittitallet.

Sjekk ut alle høydepunktene fra TGA H19 Roma i følgende artikler:
- Reisen nedover og obligatorisk pizza ved ankomst
- Praktfull åpningsrunde på Parco de' Medici
- Sightseeing til flere av Romas turistfeller
- Offisiell TGA H19 på Ryder Cup banen i 2022
- Premeseremoni og bankett, med helt nytt reisetrofe
- Avrunding på Castelgandolfo før kjip hjemreise

Ingen kommentarer: