søndag 16. juni 2019

Hyttetur til Skjeberg

TGA returnerte til idylliske Østfold for vårens turnering. Solen skinte, men banen frustrerte. Morten trakk det lengste strået i en knepen batalje om trofeet. Og alle sang om "jenter som kommer og jenter som går", men så absolutt ingenting til dem

Vårens TGA ble nok av det kortere slaget, uten å ende opp som et rent endagsarrangement. Sånn får det nesten bare bli når den tradisjonsrike golfturneringingen må kjempe om sin posisjon blant øvrige familiære sysler, tett opptil sommerferiestart. Når det er sagt ble det et hjertelig gjensyn med Per Anders' hytte i Skjeberg.

Opplevelsene fra golfbanen loggføres i minnebøkene, til tross for relative moderate scorekort. Joda, det var da en praktfullt velholdt bane, men akk så komplisert. Smale fairways, doglegs, blinde hull og uforutsigbare greener. Og så var det selvsagt denne tunefluen da, en svært så plagsom tilskuer. Uansett, det ble likevel en fin golfrunde blant gode golfvenner. Det må kunne regnes som kvalitetstid.

Morten halte i land seieren i et umåtelig tett race om trofeet, med 27 poeng på scorekortet etter 39 tildelte tilleggsslag. Dette var likevel kun fire poeng foran sistemann i feltet. Per Anders rasket velfortjent med seg resten av prisene under V19. Stemningen på hytta eskalerte utover lørdagskvelden. Mens Øystein og PA i all hovedsak stod for bevertningen, bidro resten av feltet på det musikalske planet.


Les om TGA V19 på Skjeberg golfklubb, og få med deg alle pikante detaljer fra hytteturen - under middag, premieutdeling og bankett.

Linker til samtlige artikler fra vårens turnering til Østfold:
Tourinvitasjon | Program | Turnering | Bankett | Oppsummering

Ingen kommentarer: