fredag 22. oktober 2010

Vinterdekk på... checked!

Joda, klart vi spøkte om det på forhånd. Likevel er det jo nokså typisk at årets første snøfall på østlandet kommer kvelden før avreise. Ble det nøyaktig én uke for sent for høstens TGA?

Vi lar oss selvsagt ikke skremme, men må gjøre visse justeringer i programmet. Drammen GK valgte å stenge på torsdag, grunnet tæle i marken. Åpningsrunden flyttes derfor til Asker GK, som inntil videre holder åpent. Foreslått teeoff rundt klokken 15, ta kontakt med Steinar om du vil spille 9 hull før ferden går videre sørover.

Reiseleder Trym har åpenbart ikke lært seg å bruke GPS'en, briefer i stedet med sine powerpoint-kunnskaper. Skriv ut ovenstående kart og ta det med i bilen!

Synd at Morten har trukket seg i siste liten, han kan jo heller ikke lese en GPS. Men dette innebærer at vi blir 10 deltakere i startoppstillingen til TGA H10 på Nøtterøy golfklubb, som fortsatt påstår hardnakket at de vil holde golfbanen åpen for turneringsspill på lørdag formiddag.

Reiselederen krever nå 1500 i cover charge ved oppmøte, cash i hånden uten kvittering. Dette skal dekke leie av hytte, leie av kokk samt litt ad hoc drikkevarer. Greenfee betales individuelt ved oppmøte på golfbanene, antydet ca 500 pr runde. Av øvrig utstyr må alle huske å pakke med seg sengetøy og drikkevarer. Ta gjerne ut solkremmen av golfbagen, og fyll heller på med klær for utendørs aktiviteter. Deretter begynner vi å bli klar for en ganske så annerledees golfopplevelse. Kjør vakkert langs sørlandske, vi sees!

Ingen kommentarer: