lørdag 13. oktober 2018

Sprintturnering og hjemmefest

Arrangementer som planlegges i siste liten, begrenser naturlig utvalget av reisemål. Spesielt når man legger seg så tett opptil kong vinters potensielle ankomst, med hjertet i halsen. Likevel, når vi oppsummerer helgens TGA-opplegg, kunne det neppe blitt stort bedre. En fantastisk herlig 18-hulls runde i Lommedalen ble avsluttet med en sosial og trivelig hjemmefest på Haslum. Dette var rett og slett en utrolig hyggelig dag i Bærum medio oktober

Trym dukket opp just-in-time for en tidlig start, slik at hele startfeltet fikk puttet ut på siste hull før dagslyset forsvant. Regjerende mester viste langt mer overivrige takter enn vanlig, men som i ettertid viste seg å ikke være den beste taktikken. Steinar slo lengst, og PA mest presist. Og ingen kunne gjøre noe med Per Anders, som også cruiset inn til klar seier i høstens endags turnering på Bærum golfklubb.

Deretter gikk ferden hjem til Øystein, som hadde preparert for en høstlig festmiddag i lune omgivelser. Steinar forsvant, men resten av deltakerfeltet fikk gratulert høstens stormester, og skrytt litt av sine egne meritter, mens det ble skålet i PAs supermiksede long islands, alt i konsensus med samtlige av de etablerte tradisjonene. Om det ikke var nok, fikk sannelig også nattklubbgeneralen røsket med seg deler av feltet til Bekkestua for nachspiel i det øyeblikket de fleste nok burde lagt seg, men også det er svært så tett opptil de veletablerte normene for akseptabel TGA-adferd. Et golfarrangement etter våre hjerter, som vil bli husket. En stund.

Gikk du glipp av noe? Les alle historiene på nytt: Invitasjon til høstens turnering og siste instruksjoner dagen før, TGA H18 slag-for-slag, samt premuieutdeling, middag og bankett, god fornøyelse.

Ingen kommentarer: