fredag 28. mai 2010

Drømmetur mot alle odds

To uker før avreise var det stor skepsis internt i komiteen om Palmaturen kunne gjennomføres. Islandsk vulkanaske lammet all flytrafikk, vi måtte tenke nytt

Komiteen hadde backupplaner klare, med flyløse alternativer langs hele den svenske vestkysten fra Strömstad til Helsingborg. Men selv om TGA har gode minner fra harryturer over kjølen, ville det vært en regelrett nedtur å måtte bytte ut grønne greener på Mallorca med gulbrune fairways i Bohuslän. Heldigvis var Eyjafjallajökul i godlune.

Reiseleder Per Anders skal ha stor honnør for både planlegging og gjennomføring av vårens tour, selv om det tidvis også var spredte tilløp til beskjedne bidrag fra andre i reisefølget. Det var et alldeles prikkfritt arrangement, som det nok kan bli vanskelig å matche på senere turer. At været vekslet fra det genialt strålende til det tragisk miserable, kan neppe belastes arrangementeskomiteen for touren.
Trond tok sin femte tittel, og troner med det alene i toppen av listen over flest seire i TGA. At han også vant i ren utklassing-stil, lar vi så forbigå i stillhet...

Samtlige artikler fra turen til Palma, både før og etter avreise, kan gjenfinnes ved å klikke på denne linken. Alternativt kan du velge å fordype deg i reisereferater i etterfølgende artikler, vel bekomme!

...4 Sju deltakere legger ut på reisen sydover, via Rygge
...4 Spanske småretter i genuint sjarmerende restaurant
...4 Kort oppvarmingsrunde blant fjærkre på Poniente
...4 Første konkurransedag allerede på åpningsdagen
...4 Argentisk steakhouse, etter intens oppfordring
...4 Trond knuser absolutt all motstand i vårens TGA
...4 Noen forsover seg til kveldens premieutdeling
...4 Hovmesteren tar grep og forhindrer matsmugling
...4 Antatt høydepunkt blir det absolutte antiklimaks
...4 Oversvømmelse på flyplassen forsinker hjemreisen

Og har du - mot formodning - fortsatt ikke innbetalt utestående til reiselederen, bør du snarest lukke øynene og logge på i nettbanken.

Ingen kommentarer: