søndag 20. september 2020

Fjellheimens mester

Fjellet kan brukes til så langt mer enn kun langrenn og toppturer, det fungerer aldeles utmerket for golf. Selv en 9-hulls bane blir raskt en mesterskapsarena for TGA, spesielt når man kan gå to etterfølgende runder med alternative teesteder. Helt genialt.

Steinar som selvutnevnt reiseleder inviterte alle til sitt hyttepalass på Nesfjellet. En perfekt ramme omkring en perfekt weekendtur, der også solen skinte om kapp med høstfargene. Øystein slo knockout på feltet og sto igjen som soleklar seierherre etter eskapadene i fjellheimen. Med hele 41 poeng på scorekortet er det lett å bli starstruck, selv i et uhyre sterkt selskap der ingen spillere fikk under 20 poeng.

Les alt om høstens turnering: invitasjon til fjellgolf, oppvarmingsrunde på Norefjell golfklubb, og deretter offisiell TGA på Nesfjellet med alle founding fathers i startoppstillingen. Tradisjonell og storslått middag med bankett og premieutdeling på kvelden, mens søndagsrunden utgikk grunnet manglende planlegging og banebooking.

Ingen kommentarer: