fredag 21. april 2017

Ny leverandør av plaketter til trofeet

TGA har siden tidenes litt-utpå-dagen hatt én og samme hoffleverandør av plaketter til det prestisjetunge TGA-trofeet, som tildeles vinneren av selskapets halvårlige turneringer. Denne æraen kan nå være over. Berg Sport har svært skuffende restrukturert seg, og velger nå kun å produsere plaketter i simple plastmaterialer. Det er selvsagt langt under vår verdighet!

Trym har etter en grundig research sporet opp en rekke alternative leverandører, men alle har den samme nedslående profilen. Det kan faktisk virke som om noen innbiller seg at plast er in? Hans nitidighet har imidlertid gitt oppløftende avkastning. Nederst i Hegdehaugsveien finner vi nemlig Norsk Skiltgravering. Dette er tilsynelatende en seriøs bedrift som fortsatt benytter edlere metaller i sin plakettvirksomhet. De har sågar sin egen faxmaskin. Komiteen velger derfor å bytte til ny eneleverandør av TGA-plaketter, inntil eventuell senere kontrabeskjed innenfor garantiperioden. Trym har for øvrig besørget oppdatering av trofeet, og med det tatt inn tidligere etterslep.

Det burde være fullstendig unødvendig å påpeke at det til enhver tid er regjerende mesters særskilte plikt og ansvar å påføre en ny plakett umiddelbart etter endt turnering, etter korrekt og gjeldende standard, for å ivareta trofeets fornemme utseende for ettertiden og kommende generasjoner. Det er deretter like forventet at trofeet bringes med til neste turnering, i trygg forvisning om at det ikke kan påføres ytre eller indre skader. Dersom regjerende mester mot formodning er forhindret i å delta i den påfølgende turneringen, er han likefullt forpliktet til å besørge leveransen. Eventuelt mislighold ifm overholdelse av disse pliktene, kan i ytterste konsekvens medføre uante og særs pinlige straffereaksjoner fra good old gammel nok. Say no more.

Neste vinner av den høythengende TGA-turneringen bes derfor om å ta kontakt med vår plakettleverandør på minst en av følgende alternative kanaler:

Norsk Skiltgravering
Hegdehaugsveien 6, 0167 Oslo
Telefon 22 11 13 90
Telefax 22 20 55 93
Mail post@skiltgravering.no
www.skiltgravering.no

Ingen kommentarer: