lørdag 18. september 2021

Trond vant på tidligere hjemmebane

Trond klarte ikke å sanke mer enn 28 poeng etter en nokså krevende runde på Holtsmark golfklubb. Dette viste seg likefult akkurat tilstrekkelig for å hente hjem den gjeve mesterskapstittelen i et marginalisert startfelt i høstens TGA, knepent foran medspiller Steinar, som i stedet mottok komiteens hederspris som trøst

Oddsen for å havne utenfor pallen i et felt med kun fire deltakere, må nok betraktes som relativt høy. Å spille  på egen hjemmebane må også kunne anses som en fordel. Men at både Trond og Preben startet sine lysende golfkarrierer på nettopp Holtsmark, viste seg fordelaktig kun for en av dem.

Høstens TGA ble nok en gang gjennomført som et endags arrangement i nærområdene, på tampen av koronapandemien. Det gjorde det ikke mindre vellykket av den grunn.

Alle tilstedeværende fikk utfordret sine golfferdigheter gjennom en lang og god dag på en av Norges mest spektakulære golfbaner, etterfulgt av en hyggelig sosial avrunding på en stemningsfull restaurant midt i hjertet av Bærum.

Trym snek seg med på det sosiale, og tok fullt ansvar for å lose oss gjennom premieseremonien. Trond ble tildelt både vandretrofe, seiersslips og jubelrop fra de fremmøtte, mens Steinar mottok hederstrofeet for sitt noe uortodokse spill som vekslet mellom elite og rookie på annethvert hull.

Du kan lese alt om hele den lange golfdagen her:

Invitasjon | Turneringsdag | Middag og bankett

Ingen kommentarer: