onsdag 20. oktober 2010

Hyttetur med nogo attåt

Gastronomiske opplevelser er en del av TGA, etter hovedrunden forventes alltid noe ekstra. Hvem husker vel ikke John Thomas’ kulinariske aften med lokalt tilsnitt fra V09 på Sandby Strand?

Trym vil selvsagt ikke være dårligere, og kaller inn ekstern bistand under høstens turnering. Ankomstdagen stiller han med en herlig tapasbuffet, levert på døren. Etter den offisielle turneringen tar han den helt ut, og inviterer en prisbelønnet kokk helt inn i hytten vår.

Oddvar Kristiansen fra Vestfold Kjøtt tok andreplass i kjøtt-NM i forrige uke. Han vil kaste lys over lørdagens middagsseanse, ved å servere en herlig treretters meny fra grillen. Til forrett vil vi smake skjærgårdspølse i lompe, retten som vant
sølvmedaljen under NM. Til hovedrett blir det helstekt rødvinsmarinert indrefilet av okse, med fløtepoteter og kryddersmør. Det hele avrundes med en søt dessert.

Deltakerne er bedt om å medbringe egne drikkevarer til oppholdet. Det kan da ikke sterkt nok understrekes behovet for en umåtelig god rødvin til dette herremåltidet på lørdagskvelden, evt også noe til kaffen.

Ingen kommentarer: