torsdag 10. september 2009

Rett før avreise

Om det nærmer seg avreise til det store utland, er det nok ingen som har prøvepakket, vasket jernene eller finstudert programmet for helgen. Det bruker ofte å ordne seg, likevel. Just in time!

Som en ekstraservice til travle gentlemen, tilbys herved en huskeliste til fri avbenyttelse når dere krampeaktig pakker golfbaggen med nyttig og unyt-tig klokken halv to i natt. Har du f eks pugget oppskriften på Long Island? Har du pakket ned begge troféene, oppdatert med ny plakett? Å, du vant ikke???

Har du justert ditt handicap og skrevet ut et handicapbevis? Har reiselederen full kontroll med booking av hotell, baner og carts? Har komiteen utropt en seremonimester som har be-sørget deltakerpremier til alle? Har du oversikt over det tett-
pakkede tourprogrammet, lagt inn golfreglene på mobilen og studert baneguidene for Strömstad, Mjölkeröd og Dynekilen? Er alle banene lagt inn på GPS, inklusiv nye fotobokser? Vet du hvem som er dine medspillere og konkurrenter?
Solkrem eller sydvest, har du sjekket ut helgeværet? Pakket nystrøken skjorte og blazer for banketten? Prebooket ønskelåt på diskoteket? Vasket køller og baller og undertøy, og skiftet spikes i golfskoene? Bringer du med egne drikkervarer, eller skal vi basere oss på å tømme Øystein's minibar denne gangen også? Har du drukket deg opp, slik at du du unngår ølbriller i baren? Hm, antar vi har en viss kontroll over situasjonen. Sees i Strömstad!

Ingen kommentarer: