mandag 7. september 2009

Programmet for H09

Det blir golffest i Strömstad når TGA inntar harryhovedstaden for tredje gang, denne helgen. Selv om feltet virker noe avstumpet, har alle forhåndsfavorittene meldt sin deltakelse til høstens tour. Kampen om vandretroféet er forventet å bli like tøff som alltid.

FREDAG 11. SEPTEMBER - REISEDAG OG VARM VELKOMST

Avreise etter evne, golfspill et-ter behov. Valgfri oppvarmings-runde på egnet golfbane i umid-delbar nærhet av E6, et sted mellom Oslo og Svinesund. Ta kontakt med komiteen om du ønsker å korte reisetiden med 18 hull på en bane etter eget ønske, kanskje klarer vi å matche flere golfere til samme teeoff? Treretters middag etter innsjekk og vel-
komstdrink på Laholmen hotell. Deretter inntas hotellets bar til fengende go'fot-musikk fra Väs-tra Götalands desidert hotteste danseband. Kvelden rundes av med ufin konkurranse om å bli aftenens mest svårflörtade... Hengehoder bes legge seg tidlig, for å være frisk og opplagt til TGA.

LØRDAG 12. SEPTEMBER - KONKURRANSEDAG OG BANKETT

Frokost og tidlig avreise til Mjölkeröd GK for teeoff 18 hull klokken 0815 og 0822. TGA avsluttes med ytterligere 9 hull etter inntak av en fantastisk lunsj, fra ca 1430. Merk at samtlige 27 hull vil bli tellende i den stooore sammehengen. Tradisjonell bankett og premieutdeling inkludert long islands serveres i loungen etter endt kon-



kurranse, før reisefølget inntar en ny 3-retters i hotellets spise-sal. Kvelden avsluttes selvsagt med club for den gemene hop.

SØNDAG 13. SEPTEMBER - SØNDAGSRUNDE I ALL VENNSKAPELIGHET

Utsjekk, avreise til Dynekilens golfklubb, teeoff klokken 1008 og 1017. Hjemreise etter felles bespisning på svensk veikro, tilbake til høstlige aktiviteter i styggevær og skodde. Enjoy!

Ingen kommentarer: