onsdag 11. mai 2011

Tenk koffert

Så er det like før avreise til det store utland, på tide å pakke ned golfkøller og blazer for tiårets mest spektakulære golfturnering

Og sjelden er det vel mer passende å komme med noen små hint og pakketips til distré, lett distingverte og noe tilårskomne herremenn som reiser helt på egenhånd. Selv om Trond reiseleder har forsøkt å gjøre programmet så selvforklarende og idiotsikkert som mulig, er det fortsatt forberedende aktiviteter som er overlatt til individuelt initiativ. Heldigvis finnes mange velmenende sjeler innad i TGA.

Odd-Morten anbefaler å skrive ut et handicapbevis før avreise. Og Trym mer enn antyder at det kan være lurt å sjekke værmeldingen før man pakker ned tre speedo's og solkrem med ekstra høy faktor. Dobbelt sett med golfsko kan gi et uovertruffent konkurransefortinn. Micke og Trond bes innstendig om å bringe med seg begge troféene fra Göteborg, der hovedtroféet definitivt bør ha fått en ny plakett. Trym bes innstendig om å memorere
oppskriften på Long Islands, mens PA bør øve på venstrekjøring før han ankommer det britiske kontinent. Drink'n drive! Og hvem plukker seremonimester? Deltakere med vinnerambisjoner bør trolig studere baneguider, golfregler samt håndplukke sine hardeste konkurrenter, som naturlig nok bør påspanderes i passelige mengder på fredagskvelden. Selv om vannhullene i St Andrews ligger i pitchingavstand, bør nattklubbgeneralen lokalisere en særdeles velegnet club for de mer utholdende. Og det er absolutt overhead å minne om ørepropper, guttetur med dobbeltrom har en... bakside.

Så gjenstår det bare å ønske alle deltakerne er riktig god tur - og lykke til i turneringen! Redaktøren holder fortet gjennom helgen, og forventer skriftlige rapporter og avslørende bilder i etterkant av reisen. Break a leg!

Ingen kommentarer: