tirsdag 8. april 2014

Tidlig vår, tidligere TGA

Ikke helt enkelt å være bloggredaktør med hyppige endringer i tourplanene. Nå er ikke lenger pinsehelgen like aktuell, derimot seiler førstemaihelgen opp som et høyst relevant alternativ

Etter at Trond påtok seg innpiskerrollen, har det blitt vei i vellinga. En ringerunde fikk umiddelbart avklart at hele 7 personer stiller seg positiv til golfspill i weekenden 2 - 4 mai: Øystein, Per Anders, Hans Jørgen, Morten, Steinar, Trond og Preben. Halvor er også på gli. Dag-Atle, Ove og Trym har dessverre alle meldt forfall til spesifikk helg, fra før har vi mottatt fraværsmelding fra John Thomas og Odd Morten på generelt grunnlag. Per og Michael har fortsatt ikke gitt lyd fra seg.

Av reiseforslagene er det allerede gjort kjent at Sandefjord og Ystad utgår. Nå er åpenbart også Nevlunghavn og Kjerringøy forkastet, til fordel for mer kjent territorium. Øystein har nemlig begynt å søke blant ulike golfpaket over kjølen, innen fornuftig kjøreavstand fra egen bupæl. Trond vil (naturligvis) fortsatt være hovedansvarlig for kyndig spekking av kravliste ift aftergolf og øvrige sysler etter solnedgang.

Ingen kommentarer: