torsdag 3. april 2014

Fortsatt ingen avklaring


Et tappert forsøk på å overprøve just-in-time konseptet feilet, det viser seg svært vanskelig å avklare vårens tour før det brenner

Når 13 av 15 har proklamert sine weekendønsker, er det praktisk talt dødt løp mellom uke 23 (pinse) og 24. Men det er heller ikke mer enn fem personer som har endelig bekreftet at de kan delta en av disse to nevnte helgene. Forhåpentligvis vil flere justere sine øvrige (familiære) planer når komiteen presenterer det endelige touropplegget.

Brødrene Sørhaug har begge meldt forfall til vårens begivenheter, hvilket også innebærer at hyttealternativene i Ystad og Sandefjord dessverre er lagt på is i denne omgang. Morten og Dag-Atle sitter på gjerdet, men lover fortløpende å vurdere egen deltakelse basert på hotellkvalitet og potensielle vinnersjanser. Per og Michael har nok ennå ikke skjønt spørsmålet om påmelding via de elektroniske kanalene FACEBOOK, BLOGG eller MAIL, det vurderes å distribuere korrespondanse via BREV over påske - for de som ikke er fullt så unge til sinns.

Trond har nå påtatt seg rollen som innpisker, utvalgte kandidater kan forvente en telefonforespørsel om å påta seg reiselederoppgaven. Det er i dag overveiende sannsynlig at V14 vil arrangeres innenfor rimelig kjøreavstand fra hovedstaden. Men først må noen ta en beslutning om reisemål, booke spilletid og avklare boforhold sentralt ift golfbaner og uteliv. Alternativt tar vi det på hælen (som så ofte før), just-in-time!

Ingen kommentarer: