tirsdag 7. september 2010

Hektisk lobbyvirksomhet

Det hersker det komplette kaos omkring TGA H10. Med kun fire påmeldte til 24. september, bedriver enkelte kjernemedlemmer hyperaktiv lobbyvirksomhet for å få utsatt høstens turnering

Prosessen er naturlig nok undratt offentlighet, men målsetningen er soleklar; å få komiteen til å utsette turneringen til den 22. oktober. Sistnevnte alternativ har åpenbart visse utfordringer i forhold til lys og varme på norske golfbaner i en hektisk førjulstid, men vi har da vært der før! Derimot kan det faktisk se ut til at vi klarer å stable på beina 2-3 flighter (8-10 personer) til dette touralternativet. Det skal man som kjent ikke kimse av - hva nå enn det innebærer.

Komiteen har derfor proklamert selvransakelse, og vil gi en klar og utvetydig feedback i løpet av neste uke. Dette inkluderer ikke bare tidspunkt for avreise, men også lokasjon. Det kan nemlig faktisk se ut til at Trym har skrytt på seg en hytte på Nøtterøy, som han slett ikke har noen som helst eierinteresser i. Vi er usannsynlig spent på en detaljert forklaring fra den kanten, før bloggredaktøren tar ordet skandale i sin munn. Men det er altså uhyre nært... følg med videre!

Ingen kommentarer: