lørdag 25. september 2010

TGA er en gammel dame

Det virker absurd, men høstens turnering på Nøtterøy blir den tyvende i en ubrutt rekke. Til våren feirer TGA 10 års jubileum!!!

Verdens første offisielle TGA Tour fant sted på Pula Golf på Mallorca, våren 2001. Siden har det gått slag-i-slag med turer i både inn- og utland hvert halve år, vår som høst. I 2006 feiret TGA sitt femte jubelår med tur til golfens hjemland Skottland og spill på selveste St. Andrews Jubilee Course. Når TGA skal markere sitt ti års jubileum til våren, kan vi jo ikke bringe for dagen et vesentlig mindre staselig opplegg!?

Komiteen har på vegne av den fulltallige medlemsmassen i TGA innlevert søknad om spill på høyst ærverdige Old Course, St. Andrews. Nåløyet er uhyre trangt, søknaden ble derfor oversendt allerede i begynnelsen av september. Det er søkt om spill i uken 24-29/5 2011, subsidiert to uker tidligere. Starttidene tildeles etter loddtrekning. Men om førstevalget skulle feile, har vi parallelt søkt om spill på både New Course og Jubilee Course i samme tidsrom. Merk at det er et handicapkrav på 24 for spill på Old Course, ikke på de øvrige banene. Utvalgte medlemmer av TGA bør kanskje derfor legge seg i hardtrening gjennom denne vinteren?

Vi er soleklart inneforstått med at turen neppe passer for samtlige, tidsmessig, handicapmessig eller økonomisk. Om vi likevel skulle være så heldige å få innpass (noe vi fortsatt ikke vet), satser vi heller på tilgivelse enn tillatelse. Beslutningen fra St. Andrews vil uansett kunngjøres på bloggen først, følg med i spenning! Men aller først har vi et høstarrangement i Nøtterøy på agendaen...

Ingen kommentarer: