tirsdag 14. september 2010

Før var det morsomt med sne

Ikke nå lenger. I hvert fall ikke i golfsesongen. Komiteen er slett ikke mørkeredd når den arrangerer høsttour i slutten av oktober

Etter en smått famlende planleggingsfase, er det endelig foretatt en helhjertet beslutning om å flytte TGA H10 til helgen 22-24. oktober. Åstedet for begivenhetene blir etter alle solemerker på Nøtterøy GK, med storslagne hyttefasciliteter bare et puslete nierjern fra banens tiende hull. At hytten likevel ikke er i
Tryms eie (som tidligere nevnt) kan vi fint leve med. Det vil nok fortsatt oppleves som en stilfull tur, uten at noen trenger å putte mer enn maks et par-tre lapper i reisekassen. Og da snakker vi altså om all inclusive. Det vil si, i hvert fall om vi holder eventuelle drikkevarer utenom...

Grunnen til utsettelsen skyldes en ualminnelig laber oppslutning om touralternativet i september. Sender en klar tanke til Steinar, som hardnakket påstod å ha fått innvilget seg en frihelg. Nå må nok hele prosessen restartes, vi krysser fingrene for at det løser seg likevel.

Med hele åtte forhåndspåmeldte til oktobertur, kunne ikke komiteen unnlate å ta dette til etterretning. Reiselederen har derfor lagt seg usedvanlig godt i sælen, og parametersatt samme opplegg en hel måned nærmere jul. I skrivende stund har følgende lystige personer sendt sin påmelding: Trond (regjerende mester), Per Anders, Ove, Øystein, John Thomas, Odd-Morten, Preben og Trym (reiseleder). Og det festlige er at vi fortsatt har plass til enda flere deltakere i feltet.

Men (det er ofte et men), her må det av åpenbare grunner tas ett og annet forbehold. Den 22. oktober i fjor var banen stengt. Året før holdt de dog åpent til langt ut i november. Om Nøtterøy GK i år velger å kaste inn golfskoene før vi har klargjort golfkøllene for avreise, vil hvert enkelt transportmiddel motta nye koordinater som kan plottes direkte inn i GPS'en. Komiteen vil pleie sitt tette kontaktnett langs hele den svenske västkusten, og ha flere backup reisealternativer liggende to køllelengder unna. Husk, i Sverige stenger banene aldri.

Nøtterøy GK er likefullt innstilt som komiteens førstevalg for H10. Hytten er allerede bestilt, alle deltakerne kan fråtse vilt i enkelt- eller dobbeltrom etter eget forgodtbefinnende. Det finnes sengetøy on location, og vestfoldpolakker besørger vask av kåken når vi forlater på søndag. Egen kokkelør er forhåndsbooket for et festmåltid på lørdagskvelden, Tønsbergs pulserende natteliv venter oss til langt ut i de små timer. Dette borger for et komplett weekendopplegg uten pinlig stillhet, og med absolutt alle rettigheter!

Kast loss og send inn din hastige etteranmeldelse til årets garantert siste golfturnering. Ber også om at alle forhåndpåmeldte bekrefter sin deltakelse til TGA, slik at vi får ro i rekkene. Dette blir kanon!

Ingen kommentarer: