lørdag 9. mai 2009

Speed i skånske skoger

Vi snakker om høye hastigheter, ikke om narkotiske tilsetnings-stoffer. Midt i skauen på Sandby strand føltes likevel forskjellen marginal, sjelden har forsamlingen vært så høy på en golftur

Glemt var alle traurige golfslag og såre muskler etter en innholdsrik dag på Österlens Lilla Vik. Da John Thomas tråkket i gang en 90 CC ATV og en 125 CC motorsykkel, begge i miniatyrutfør-else, ble voksne menn til smågutter på et sekund. Blanke øyne, brede glis og en blodpumpe som slo raskere enn under første stevnemøte; et adrenalinnivå vi aldri har sett på på golfbanen!

Først en hurtigbefaring av løy-pa til fots. Reiselederen foran, gestikulerende, øvrige golfere halsende etter, memorerende, tilsynelatende. Rask kjerrevei, gire ned, over på smal sti, kan-skje bare en halv meter bredt, tett mellom trestammer, busk og kratt, svak høyre, to over krøn, nyper.. Hm, dette ville vi garan-tert glemme! Skit au, konkurranseinstinktet var tent, her skulle det ikke bremses!
Bånn gass! Full pinne! Tut og kjør! Dra på!

Golfere er visst tjukke i hodet, og fikk utdelt et par altfor små hjelmer på del-ing. Deretter ble gruppen tilfeldig fordelt på tre lag. Førstemann på hvert lag skulle kjøre en stor sløyfe på motorsykkelen, nestemann to mindre sløyfer med ATV, sistemann avsluttet med motorsykkelen. To omganger. Og her er resultatene:

.. Lag .......................... Runde-1 Runde-2 ..Total
1. Morten, Øystein, John Thomas
. 03:41,4 03:08,2 06:49,6
2. Hans Jørgen, Trond, Preben
... 03:56,4 03:03,7 07:00,1
3. Per Anders, Odd Morten, Daniel 04:59,7 05:29,4 10:29,1

Ingen kommentarer: