tirsdag 8. september 2020

Fjellgolf på Nesfjellet

Steinar inviterer til hyttetur i helgen 18-20. september, og byr på smittesikker og koronavennlig fjellgolf på Nesbyen golfklubb

Tidene er fortsatt høyst uklare. Det store utlandet er nå nesten uten unntak rødt (og da snakker vi ikke om høstfarger) og utilgjengelig for alle typer av fritidsreiser, mens stadig nye smittebølger skylder inn over vårt eget land. Dermed låter det høyst tilforlatelig fornuftig å stikke av fra det hektiske storbylivet i lavlandet og rømme til fjells for et sosialt pustehull i en annerledes koronahverdag.

Steinar åpner dørene på vidt gap til sitt hyttepalass på Nesfjellet, og kan tilby 7-8 smittevernsgodkjente sengeplasser til ihuga golfentusiaster fra østlandsområdet. I skrivende stund har han mottatt bindende påmelding fra hele 7 TGA'ere, så her er vi tilnærmet fulltallig. Foruten husverten selv har Trond, Per Anders, Øystein, Preben, John Thomas og Morten bekreftet sin deltakelse i startfeltet. Regjerende mester Trym har meldt nylig avbud, men besørger videreformidling av trofeer og slips, for å unngå nye skandaler. 

Tanken er å gjennomføre en relativt tidlig avreise på fredag ettermiddag, i tide for en nihulls golfrunde langsmed veien. Norefjell golfklubb kan således være et aktuelt delmål (avklares). Dernest går ferden videre til Syninglie 18 (Nesbyen). Hver og en bes medbringe eget sengetøy og håndkle. Og for de som planlegger å dyppe stumpen i badestampen, er badebukse obligatorisk (iflg Trond).

Hovedrunden vil spilles fra tidlig lørdag formiddag på Nesbyen golfklubb, kun en syv minutters promillekontrollfri biltur fra hyttefeltet. Etter turneringen blir det utelukkende sosial aftergolf og hyttehygge med peiskos og glühwein. Det pulserende utelivet settes på hold.

Reiselederen vil selv stå for bevertningen, mens PA tar egenhendig ansvar for å bringe long islands til torgs. Øvrigheten må besørge egen pakkeliste, med golfkøller og mørk blazer lett tilgjengelig. Kollektiv samkjøring til og fra hytta på Nesfjellet på individuelt initiativ.

Værmeldingen virker særs oppløftende for helgen, med antydning til overhengende høstsol og ingen nedbør. Med makstemperaturer over 15 grader og nattlig minimumstemperatur på plussiden (vinterdekk optional), ligger det an til å bli en perfekt sesongavslutning uten krav til verken polvotter, topplue, regntøy eller overlevelsesdrakt. Rammen omkring TGA's 40'ende turnering er med dette definitivt satt.

Ingen kommentarer: