fredag 14. juni 2019

Program for helgen

TGA V19 er slett ikke blant de korteste arrangementene i historien, dog ei heller blant de lengste. Seks påmeldte deltakere er slett ikke nær smertegrensen, men vi har da også hatt vesentlig færre i startfeltet. Så vi snakker kanskje om et arrangement mer sånn midt på treet?

Selv om fredagens oppvarmingsrunde utgår fra det offisielle programmet, og må gjennomføres på frivillig basis etter høyst individuelt initiativ, har vårens TGA likevel alle ingrediensene som kreves for å bli et minnerikt evenement. Per Anders gjenåpner hyttedørene for gruppens medlemmer, der vi utelukkende har gode minner fra solnedgangen på terrassen to år tilbake. Måtte vi bare få en ørliten smakebit av den samme opplevelsen nå til helgen.

Oppmøte for V19 blir direkte på driving rangen ved Skjeberg golfklubb rundt klokken 10 (Hevingen 1, Borgenhaugen). De som ikke benyttet muligheten til å varme opp i Frankrike tidligere i våres, gis dermed anledning til å gjenskape praktslagene fra fjorårssesongen før alvoret tar til. Offisiell teeoff er hhv 1100 og 1110 for to etterfølgende treerballer. Værmeldingen ser heller ikke så hakkende gal ut. Mye tyder på oppholdsvær, kanskje får vi sågar se glimt av solen. Temperaturen er definitivt innenfor definisjonen av sommer, godt over 20-tallet. Knall!

Etter runden blir det en kort 22 minutters biltur ut mot kysten, til PAs hyttepalass i Skjeberg (Jørstadtoppen 9). Her er vertskapet lovet iherdig bistand fra medspiller Øystein til å frembringe herligheter fra grillen, mens øvrige gjester oppfordres til å bidra til god stemning med egne kvalifikasjoner. For de som ønsker å benytte de innendørs sengefasilitetene gjennom natten, kan man med fordel medbringe eget sengetøy, pysjamas, tannbørste, vaskeklut og håndkle.

De aller tøffeste kan også pakke med seg en speedo lengst nederst i kofferten, i tilfelle den hete sommernatten blir altfor intens.

Etter frokost, grundig utvask og en nitidig rominspeksjon, går ferden videre til Gamle Fredrikstad golfklubb (Torsnesveien 16) for fire av de seks påmeldte. Mens Dag-Atle og Preben høflig takker for seg og vender nesen hjemover, vil Morten, Øystein, Trond og Per Anders få ut uutløst frustrasjon gjennom ytterligere 18 hull for helgen. Her er riktignok værmeldingen noe mer usikker, det antydes 17-18 grader og duskregn, men velutdannede statsmeteorologer har så absolutt tatt feil også tidligere. Dette blir uansett en verdig avrunding på en forhåpentligvis hyggelig weekend, der innsats og resultater skal hedres og belønnes i monn. Vi snakker tross alt om både TGAs vandretrofe og komiteens hederspris i potten. Velkommen til Østfold.


Ingen kommentarer: