onsdag 9. mai 2012

På golftur for tjuetredje gang

Så er det på tide å ta farvel med de aller nærmeste, pakke ned tørre sokker og stake ut kursen mot smått idylliske Nøtterøy. Etter at Øystein kastet inn håndkleet gjenstår syv håpefulle påmeldte med våte drømmer om å bringe trofeet hjem

Medkonkurrentene må selv besørge individuell avreise fra storbyen en gang i løpet av fredag ettermiddag.

Fullstendig veibeskrivelse (fra Asker) til endelig destinasjon forefinnes HER. Men om man følger skilting fra E18 mot Tønsberg og Nøtterøy, for deretter å ta av mot golfbanen ved Borgheim, skal det ikke være mulig å kjøre veldig feil. Eventuelt ta en titt på oversiktsbildet nedenfor (klikk for større) for å se turens aller siste etappe fra oven.

Mens Trym reiser direkte og forbereder pomp og prakt for øvrighetens ankomst til hyttepalasset, har flere ytret ønske om en hel eller halv golfrunde langsmed veien sydover. Solum i Holmestrand er trolig førstevalget, selve turneringsbanen på Nøtterøy er et interessant alternativ. Uansett bør man beregne sin ankomst for endelig inlosjering senest halv åtte, der reiselederen vil møte oss i døråpningen med utstrakte armer og en herlig selvkomponert tapasbuffet i bakhånd.

Alle som medbringer 1700 kroner i unummererte sedler, slipper umiddelbart inn i varmen. Pengene vil dekke hytteleie inkl utvask, samt middag fredag/lørdag og frokost lørdag/søndag. Pils og vin til eget forbruk er definitivt høyst valgfritt, men åpenbart å anbefale. Sengetøy og håndklær likeså. Etter inntak av fast og flytende samt den pinlige innledningssamtalen, arrangerer Trym puttekonkurranse med hodelykt ved hull #5. Værforbehold, men absolutt ikke valgfritt.

Lørdag er turneringsdagen, selvsagt håper vi på strålende vær, selv om metrologene ikke melder shortsvær. Dagen innledes imidlertid med en ikke tellende åpningsrunde for de mest ekstremt overtente fra kl 0850. God tur til Steinar, Trond og Trym.

Etter lunsj i klubbhuset kl 13, blir det offisiell tee-off for V12 i to baller, hhv klokken 1420 og 1430 (sjekk Golfbox for din starttid). Premieseremoni og bankett på hytta rett etter hjemkomst, grillmiddag med innleid kokk fra klokken 20, husk sømmelig antrekk. Når vi går tom for medbragt drikke en gang utpå kvelden, er det alldeles mulig å avrunde lørdagen på bryggene i Tønsberg. Trond er obligatorisk selvutnevnt nattklubbguide.

Helgen avsluttes med en golfrunde med løs snipp på Borre GK ved Horten. Umiddelbart etter frokost (ca 10) setter vi oss i respektive transportmidler og kjører halvtimen til neste golfbane, med teeoff 1130 og 1140. Og når også søndagsmestertittelen er vel dedikert til den med minst hangover, er vårens vakreste eventyr dessverre ved veis ende for denne gang. Men du verden så moro det blir!

Ingen kommentarer: