torsdag 8. september 2011

Hele feltet i én bil

For å unngå unødig flørting med kong vinter, har komiteen nå besluttet å gjennomføre høstens TGA i hht opprinnelig plan, 23-25.september. Selv om oppmøtet begynner å bli relativt tynt

Hyttekonseptet skrinlegges en gang for alle når 5 påmeldte sjekker inn på Quality-hotellet på bryggen i Tønsberg. For 3100 kroner får vi to overnattinger med frokost, samt greenfee både lørdag og søndag. Mat og drikke vil naturlig nok gi et marginalt påslag i budsjettet.

Hotellet ligger midt i smørøyet av Tønsberg, med snøvlete gangavstand til byens utallige spisesteder og vannhull.





Når vi snakker om vannhull, bør det og nevnes at hotellet har en egen relax-avdeling med swimmingpool på taket! Relevante golfanlegg ligger mindre enn ti minutters kjøretur fra hotellsengen, vi prater fortsatt om compact games.

TGA returnerer til mesterskapsbanen fra både H03 og H05, Vestfold Golfklubb. Dette blir et kjært gjensyn, hvem har vel glemt det tette snødrevet i 2005? Offisiell turnering spilles over 27 hull, så sant vær- og føreforhold tillater. Trond, Steinar, Morten, Trym og Odd Morten vil konkurrere om heder og ære, og begge trofeene. Søndagsrunden spilles som 18 hull på Nøtterøy GK, før reisefølget kjører hjem.

Ingen kommentarer: