tirsdag 30. august 2011

Forbannelse over Nøtterøy?

Noen som tror på déjà-vu? Det er ikke fritt for at man undres.. Fjorårets arrangement på Nøttørøy ble utsatt gjentatte ganger, inntil vinteren plutselig banket på døren og hele turneringen måtte hasteflyttes til Göteborg. Nå kan det faktisk skje igjen!!

En gråtkvalt Trym beretter at hytten på Nøtterøy ved en inkurie er dobbeltbooket for helgen 23-25.september, og at TGA har trukket det korteste strået. Det er både uflaks og innmari kjipt! Vi må dog føre det opp som force majeur, riste skuffelsen av oss, og finne et passende touralternativ for høstens TGA. Reiselederen er på saken.

Siden flere TGA'ere nå har avsatt helgen for sportslige sysler, er det naturlig å vurdere alternative lokasjoner i samme helg. Alternativt kan man utsette arrangementet i tre uker til helgen 14-16.oktober, og krysse fingrene for marginalt frafall i startfeltet - og fremdeles frostfrie baner. Hytteeier tilbyr gratis opphold som kompensasjon.

Komiteen imøteser hyperaktiv involvering og prompte feedback til reiselederen på mail, evt som innlegg på TGA's nye facebooksider.

Ingen kommentarer: