torsdag 3. februar 2011

TGA flyr til Edinburgh

Godt det ennå finnes et snev av beslutningsdyktighet innad i komiteen, tidspunkt for vårens jubileumstur er endelig spikret



TGA's 10-års jubileum feires med en storslått turnering i Skottland! Avreise fra Gardermoen torsdag 12. mai klokken 1920, med retur på søndag 15. mai klokken 1545. Flyruten driftes av Norwegian, som vil charge oss ca 3000 for turen, inklusiv frakt av golfbag. Reiselederen oppfordrer alle potensielle deltakere om å booke flybilletter asap!!! Og for de som ennå ikke har rukket å fremlegge vårens reiseplaner i familierådet på egen hjemmebane, er tidspunktet så absolutt... NÅ!

Så langt har seks personer meldt sin interesse for deltakelse, det er Trym, Steinar, John Thomas, Øystein, Per Anders (trolig fra fredag) og Trond. Sistnevnte vil åpenbart fungere som tourleder, Trond er allerede på flørtern med Joan hos Moss Tours. Pikante detaljer om relevante overnattingssteder og høyaktuelle linksbaner, vil trolig fremkomme vesentlig tydeligere om ikke altfor lenge. Påmelding!!

Ingen kommentarer: