tirsdag 1. juni 2021

Lommedalen vs Florida

Det er 20 år siden TGA ble stiftet, og turneringsstart nummer 41 i en uavbrutt rekke skulle bli noe storslagent. Florida var høyt på ønskelisten, men andre eksotiske reisemål har også blitt luftet. Da føles det jo ekstra trist å måtte erkjenne at også TGA V21 blir en kortreist golfrunde med både munnbind og antibac i bagen

Når det er sagt blir gleden over igjen å kunne møte gamle golfvenner desto større, etter mer enn et år med sosiale forbud, stengte ølkraner og dystre smittestatistikker i media. Lørdag 5. juni møtes vi på Bærum golfklubb i Lommedalen for en 18-hulls runde med konkurransemodus påslått, etterfulgt av middag og bankett hjemme hos regjerende mester Øystein på Haslum med konkurransemodus avslått. En tro kopi av opplegget fra forrige vårturnering. Og H18. Dette har fungert tidligere, absolutt ingen grunn til at det ikke skal fungere igjen.

Golfbanen meldes å være i overraskende bra stand, til tross for noen pågående arbeider med utslagsstedene. Trym har allerede reservert to etterfølgende flighter klokken 1300 og 1310, med åtte tilgjengelige plasser, imøteser endelig bekreftelse av deltakerlisten. Værmeldingen virker særs lovende, vi krysser åpenbart fingrene for en vesentlig varmere og tørrere sesongdebut enn i Lommedalen i fjor.

Ingen kommentarer: