torsdag 21. september 2017

Bankett på the Thief

Selv om høstens TGA kun blir gjennomført som et endags arrangement, spares det aldeles ikke på konfettien. Etter runden på praktfulle Miklagard golfklubb blir det premieutdeling med etterfølgende middag og bankett i byen, på selveste Tjuvholmen


Den offisielle TGA-rundenMiklagard golfklubb dras i gang fra halv tolv på formiddagen, med tre etterfølgende baller. Dette innebærer at samtlige trolig er mer eller mindre ferdigspilt en gang før halv seks. Etter en hastig aftergolf øl, blir det tilbudt fellestransport til sentrum.

Det er booket en egen losje/rom på the Theif (free of charge) for premieseremoni og long island iced tea fra klokken 1830. En time senere beveger vi oss over i hotellets restaurant, der komiteen har forhåndsbestilt et langbord for 10 personer (kan økes etter behov).

Hva kvelden videre måtte bringe av overraskelser, blir opp til TGA-komiteen og øvrig medlemsmasse å avgjøre i plenum. Vi kan enten bli værende i de ærverdige lokalene til det hypede hotellet ytterst på Tjuvholmen, ellers er det ganske åpenbart at nattklubbgeneralen vil geleide oss trygt videre til BAR, kun et faded chipslag unna.

Ingen kommentarer: