søndag 18. oktober 2015

Søndagsrunde på mesterskapsbanen

En litt småsliten gjeng fikk samlet sammen både kofferter og golfutstyr, og sjekket ut fra hotellet tidlig søndag morgen

Utenfor stod samme taxisjåfør i samme maxitaxi på samme tidspunkt som dagen før, og sannelig kjørte han ikke også feltet tilbake til nøyaktig samme golfbane i nøyaktig samme strålende sommervær.

Øystein hadde fått munnkurv overfor evt marshall'er, og taktikken om sammenslåing av to etterfølgende baller var nøye planlagt. At Trym imidlertid presterte å få førsteballen til å slå gjennom ballen foran, gjorde det selvsagt langt mer utfordrende. Først etter runding ble det mulig å slå sammen to baller til én. En sammenlikning av oppnådd score viste et overraskende jevnt og bra resultat på samtlige: Øystein 37, Trym 36, Steinar 35, Trond 34 og Per Anders 32. Trym fikk closest-to-pin og Steinar longest drive på den høyst uoffisielle runden.

Etter dusjing, omkledning og bespisning i klubbhuset bar det direkte ut til flyplassen. RyanAir tilbød samme komfort som ved nedturen, men la på en times ekstra forsinkelse til samme pris, og landet på Rygge en drøy time over midnatt. Da var det bare siste etappen igjen.

Ingen kommentarer: