lørdag 3. mai 2014

Historisk gjenforening

Det var på Stengungsbaden i 2002 at tradisjonen med genuine long islands startet. Siden har den kraftfulle og syrlige drinken vært gjenstand for hyppige diskusjoner om dens faktiske innhold - og ikke minst dens berettigede eksistens i TGA

Like fullt, tradisjonen tro ble seks long island iced tea ført frem for forsamlingen just-in-time til premieutdelingen, som ble avholdt i utkanten av hotellets bar.

Morten og Trond tok rollene som seremonimestre, og hadde på forhånd handlet inn både golfballer og andre unyttigheter som deltakerpremier.

Som vanlig var spenningen rundt resultatlisten holdt inntakt, og ble først utløst under selve opplesningen. Med et knepent poeng foran Øystein, gikk hovedtroffet denne gang til Per Anders, som fikk tittelen mester og TGA champion. Vi gratulerer!

1 Per Anders 13 20 33 Champ
2 Øystein    19 13 32 Longest
3 Trond      13 16 29 Closest
4 Steinar    11 14 25
5 Morten     12 11 23
6 Preben     12 10 22 heder

I tillegg til trofeet fikk PA et sett med golfballer i gull, Øystein et tilsvarende i sølv. Trond fikk prisen for closest-to-pin, Øystein for longest drive. Hederstrofeet til Preben.

Likesom kvelden før, ble middagen fortært i hotellets restaurant fra 20.30, og stemningen innad i gruppen var allerede oppadgående!

Men da vi etter hvert hørte normal populærmusikk fra kveldens DJ, og oppdaget at alle de danseglade dansebandentusiastene var forsvunnet som dugg for solen, steg stemningen enda et par hakk. Lokalet var fylt til randen av relativt unge voksne mennesker med vesentlig høyere partyfaktor (og lydnivå) enn kvelden i forveien. Her var vi åpenbart i samrøre med vennegjenger, kollegaer, utdrikningslag og andre golfere, og stedet ble ut over kvelden supplert av lokale partyløver med svært så ulik kroppsholdning og moteinnsikt. Her dukket det opp alt fra snertne ungfrøkner med flørting i blikket, til velvoksne gutter med bart og hockeysveis fra 80-tallet. Og miksen ble ganske så hyggelig!

Mens noen praktiserte phubbing ut over normert leggetid, ble det etter hvert også en sving utom dansegulvet for golferne som denne kvelden faktisk trakk aldersgjennomsnittet mer opp enn ned. Deretter opphørte referatplikten for natten.

Ingen kommentarer: