søndag 19. august 2012

Trym med hole-in-one

TGAs første hole-in-one på grønt gress kom etter 12 år. Det tok Trym 20 år med golfspill før han kunne vise til det samme! ;-)

I sannhetens navn må vi vel erkjenne at de første årene av TGAs historie bar mer preg av god golfvilje enn reell golfevne. Først i de senere årene kan vi med rette snakke om golfprestasjoner? TGAs to første eagles ble begge notert i Skottland våren 2011. Søndag fikk klubbens grand-old-man æren av å notere seg for tidenes aller første hole-in-one blant klubbens mest trofaste medlemmer. Vi bøyer oss i ærbødig misunnelse og gratulerer Trym på det mest innstendige!

Hendelsen inntraff på hull 2 på Bærum golfklubb, et 151 meter langt par-3 fra gul tee. Været var upåklagelig, med lett medvind og god medlemssprett da Trym kl 1415 slo ut med et sekserjern på egen hjemmebane. Selv om dette ikke var et offisielt TGA-arrangement, var TGA-medlem Trond høyst tilstede som målløs markør/vitne.

I en kommentar til TGA-bloggen innrømmer Trym at det kanskje var litt flaks involvert, selv om godfølelsen åpenbart var euforisk. Lysten til å gjenta bragden varte hele runden gjennom. Dessverre var både klubbhus og proshop stengt etter runden, slik at alle som var til stede gikk glipp av fri champagne. Feiringen fortsatte imidlertid etter hjemkomst, samtlige medspillere på flighten ble invitert. Ingen dukket opp, men det gjorde i stedet store deler av tjukkeste slekta.

Avslutningsvis bør det tillegges at Steinar faktisk noterte seg for en HIO på simulatorInnesvingen golfsenter på midten av 2000-tallet. Hvorvidt utendørs og innendørs rekorder er likeverdige overlates til debattantene på TGAs facebooksider i tiden som kommer.

Ingen kommentarer: