onsdag 16. oktober 2019

Nesten klar for avreise

Trym har distribuert relevant reisedokumentasjon og oppdatert programmet, dermed burde vi være relativt klar for golftur

Hver og en bør sjekke seg inn via Norwegian-appen onsdag kveld. Ikke mulig å endre setenummer (gruppebestilling), men vi sitter trolig i nærheten av hverandre og kan evt bytte innbyrdes, avhengig av benlengde og sovehjerte.

Værmeldingen for aktuell helg har variert mye i det siste, en stund så det ut som om det skulle bli ganske vått. Nå når det nærmer seg, viker det faktisk langt lysere enn for bare noen få dager siden. Deilig og varmt på dagtid, riktignok utrygt for noe nedbør på søndag, men øvrige dager er slett ikke så ille. Og dette kan jo fortsatt endre seg (til det bedre) før ankomst Roma. Sammen med piquet og golfshorts, mørke solbriller samt en caps mot stekende sol, kan det nok være et sjakktrekk å rulle sammen en regnbukse nederst i golfbagen.

Samkjøring til og fra Gardermoen bør avklares bilateralt mellom deltakerne, slik den amerikanske presidenten ønsker å inngå sine forretningsavtaler. Deling av evt reisekostnader, inklusiv både lade- og parkeringsavgift for helgen, kan like fullt være økonomisk gunstig.

Vi møtes uansett på flyplassen til felles innsjekk ca 14. Husk at du nå kan medta en innsjekket bagasje på 20kg i tillegg til golfbaggen (og evt inntil 10kg håndbagasje), grunnet Norwegians noe rigide og stivbeinte regelverk. Dette har vi måttet betale dyrt for, og beløpet er allerede inkludert i clearingarket som Trym har opprettet i Vipps. Husk at øvrige fellesutlegg meldes inn i samme app fortløpende, så blir det enklere å summere og fordele kostnadene når vi kommer hjem.

Trym har redistribuert programmet i kortform, og her følger et resume med de aller viktigste tidspunktene som bør memoreres

Torsdag 17. oktober
1400 Innsjekk og bagasjelevering på Gardermoen
1555 Avgang D83226 fra Gardermoen til København
1815 Avgang D83732 fra København til Roma
2050 Ankomst Roma, Dan henter oss på flyplassen
2200 Innsjekk og romfordeling på Hotel Laurentia

Fredag 18. oktober
0800 Frokost på hotellet
0915 Avreise til Golf Club de' Medici
1100 & 1110 teeoff for åpningsrunden
1700 Transport tilbake til hotellet
1730 Disponibel tid for mulig sightseeing i Roma
2000 Oppmøte i resepsjonen, avreise til middag

Lørdag 19. oktober
0800 Frokost
0915 Transport til Marco Simone Golf & Country Club
1100 & 1110 teeoff for TGA H19
1700 Transport tilbake til hotellet, 2 timer disponibel tid
1930 Oppmøte i resepsjonen for premieseremoni og bankett
2030 Middag

Søndag 20. oktober
0900 Sen frokost, pakking av koffert og utsjekk fra hotell
1030 Transport til Castelgandolfo Golf Club
1240 & 1250 teeoff for søndagsrunden
1815 Transport til terminal 3 på Fiumicino
2100 Avgang DY1875 direkte til Oslo/Gardermoen
0010 Ankomst Gardermoen, taxfree og hjemkjøring

Regjerende mester Morten fikk en liten ekstraoppgave etter vårtouren, nemlig å besørge ny sokkel til TGA-trofeet. Siden det bare er fire måneder siden TGA V19, påstår han at han ikke har rukket å gjøre dette. Altså, her snakker vi om en ny gedigen skandale!

Faktum er altså at høstens premieseremoni på lørdag 19. oktober gjennomføres uten noen til å overrekke seierestrofeet (regjerende mester har backet ut fra turen), ei heller noe trofe å overrekke i det hele tatt.

Dette blir stusselige greier. Heldigvis har Trym gjenfunnet seiersslipset, så det er da noget. Og skal vi velge å se det fra den positive siden, slipper jo også "noen" å medbringe den etter hvert så nokså vektige vandrepokalen i håndbagasjen med Norwegian både på tur og retur, kanskje er dette bare en vinn-vinn situasjon når alt kommer til alt?

Sees på Gardemoen torsdag klokken 14

Ingen kommentarer: