søndag 15. mai 2011

44 poeng uten nedskriving

Noen stod opp tidlig for å spille PA Sunday Early Bird Invitational på St Andrews Strathtyrum Course. Andre lot det være. Men alle var tilsynelatende like såre fornøyde med sin egen beslutning

Odd Morten fikk lite å stemme i lørdagens turnering, og foretok to velbegrunnede valg i svært rask rekkefølge (til han å være). For det første ønsket han å spare sine gnagsårbefengte tær, for det andre mente han at litt splitter nytt golfutstyr var helt på sin plass! Den ubrukte Callaway Diablo Octane Black 9,5 degree Tour Driver med extra stiff flex fikk dermed hvile i bagen med prislappen på, mens Odd Morten avsluttet Skottlandsturen med et rolig museumsbesøk sammen med Micke og Morten. Sistnevnte har for øvrig et prinsipp om aldri å spille runder med teeoff før kl 9, herved protokollført.

Strathtyrum er ingen pitch’n put bane, her snakker vi mer om en drive’n put! I motsetning til turneringsbanen New Course, er Strathtyrum relativt åpen, har få bunkere og korte hull. Til tross for at det sju mann store feltet spilte uten handicap og sloping ble det utdelt mange Stablefordpoeng på runden. Og uten Morten til start, lå alt til rette for Trond, som dermed kunne surfe hjem søndagsseieren med hele 44 poeng på scorekortet. Resultatlisten oppleves noe ullen, men Øystein, Steinar og PA fulgte trolig på de neste plassene med hhv 42, 38 og 36 poeng.

Etter ferdigspilte 18 hull var det umiddelbart på tide å tenke hjemvei, jubileumsturen til St Andrews var på hell. Siden alle småsov seg gjennom bilturen tilbake mot flyplassen, finnes ingen rapporter om usedvanlige hendelser av umåtelig historisk betydning på denne delen av turen. Som vanlig var det ikke lagt inn unødig slack i programmet, men som vanlig rakk man likevel både innsjekk hos Norwegian og siste opprop mot Gardermoen, før flyet tok av fra Edinburgh i henhold til ruteplanen klokken kvart på fire.

Ingen kommentarer: