fredag 12. oktober 2018

Kamp mot klokken

Etter heftige plenumsdiskusjoner på Facebook, er programmet for høstens turnering tilnærmet klart. Just in time. Of course.

TGA H18 vil spilles på Bærum golfklubb førstkommende lørdag den 13. oktober. Åtte deltakere er påmeldt turneringen, som drives i gang med obligatorisk mulligan i to etterfølgende baller fra klokken 1400. Startfeltet består utelukkende av gamle travere, og vi nevner i fleng: Trond (som regjerende mester), Trym (med hjemmebanefordel), Øystein, Per Anders, Ove, Preben, Steinar og Morten.

Komiteen retter en stor takk til Dag-Atle, som har vært behjelpelig med å skaffe tilveie greenfeebilletter til en særs fordelaktig pris, men som dessverre ikke selv har anledning til å delta denne gangen.

Værmeldingen for lørdagen er overraskende oppløftende; her snakker vi om oppholdsvær med antydning til solgløtt, og temperaturer rundt 13-16 grader, milevis over normalen for årstiden. Det er altså gode sjanser for at polvottene kan bli værende aller nederst i bagen.

Derimot vil sen teeoff medføre intim flørting med dagslyset mot slutten av runden, med tanke på varslet solnedgang klokken 18:18 og forhåndsmeldt innslag av kveldståke. Det skal ikke stikkes under en golfbag at det kan bli et ekstra spenningsmoment om vi rekker gjennom alle 18 hullene, uten GPS og hodelykt.

Etter runden blir det lun aftergolf med storslått middag og bankett hjemme hos Øystein på Haslum. Per Anders har tatt personlig ansvar for de høye, tradisjonsrike drinkene, mens Trond og Trym bare får ansvaret med å plukke ned sine trofeer fra peishyllen, tørke støv og preparere dem for nye eiere. Hva som skjer videre utover i de små timer, er det jo åpenbart ingen som har noen som helst formening om for nåværende. Men vi er jo samtlige fullstendig innforstått med at nattklubbgeneralen alltid har skumle hensikter stukket opp i piqueten, og den som henger med får se.

Ingen kommentarer: