søndag 4. mai 2014

Søndagsrunde med forfall

Søndag morgen ble Steinar, Trond, Øystein og PA vekket ganske så grytidlig, og fikk dermed i seg store deler av hotellets frokostbuffet før Morten og Preben rakk å lee på øyelokkene

Men den planlagte idyllen for de to sistnevnte ble kortvarig, da Steinar og Trond hadde «glemt» igjen golfkøllene i Prebens bil fra dagen i forveien, og således måtte vekke gutta som nøt en stille morgenstund.

Mens Morten og Preben sjekket ut fra hotellet i absolutt lugn før de vendte nesen mot gamlelandet, spilte resten av feltet en runde golf på Lyckorna golfbane en halvtime nord for Stenungsund.

Øystein og Per Anders var fortsatt i godlune og spilte begge 9 hull på eget par før de gav seg for dagen. Steinar og Trond fullførte hele runden på hhv 28 og 32 poeng. Ingen øvrige hendelser er rapportert, så da får vi anta det er slik det er.

Dermed kunne vi avslutte vårens tour med svært så gode følelser, og påbegynne planleggingen av neste anledning, nemlig H14. Og når vi først er inne i en nostalgisk periode (Stenungsbaden V02 og V14), er det noen som ymter frempå at det er lenge siden vi sist var på «hyttetur» til Steinars residens i Spania (Torrevieja V05). Vel, det er kun ment som et forslag, selvsagt. I mellomtiden må vi nok diskutere litt, og deretter utsette evt beslutning til just-in-time. Som alltid.

Ingen kommentarer: