lørdag 24. september 2011

Tidenes minst tellende TGA

La oss gjøre det tindrende klart: TGA H11 er gjennomført helt i henhold til statuttene! Men er det egentlig riktig å avholde en offisiell turnering med bare 25% av medlemmene til stede?

Den offisielle TGA H11 ble spilt over 18 hull på Strömstad GK, banen som sist ble benyttet ifm åpningsrunden av høsttouren for to år siden.

Intet å utsette på verken vær eller førforhold, sensommeren holdt fortsatt et svært attraktivt grep om Strömstad-traktene denne aller siste helgen i september.

Ved runding var feltet umåtelig godt samlet, med Trond i knappest mulige ledelse med 13 poeng. Derfra begynte Trym gradvis å opparbeide seg et ørlite forsprang, godt hjulpet av en birdie i et kritisk øyeblikk. I mål hadde han rasket sammen 29 poeng, fire mer enn nestemann, og dermed sikret sitt aller første napp i det ettertraktede vandretrofeet.

Til tross for et par soleklare selvdestruksjonsforsøk, kapret Morten noe overraskende andreplassen i høstens turnering. To ganger, med svært kort mellomrom i tid, presterte han nemlig å slå ballen rett en trestamme, med den umiddelbare rikosjerende effekten at ballen kom i retur i motsatt retning og i nøyaktig samme utgangshastighet, og skapte en skremmende nær-døden-opplevelse for mannen som knapt hadde avsluttet gjennomføringen av golfsvingen sin.

Steinar og Trond kunne notere seg for hhv 23 og 22 poeng, noe som neppe kan tilskrives spesielt krevende baneforhold. Steinar sikret seg longest drive, Morten kom nærmest i closest-to-pin-kåringen.

På hull 19 ble det servert iskalde forfriskninger til samtlige. Mens tre mimret seg gjennom dagens hendelser, sovnet sistemann foran TV'en med en shandie i hånden, mens Solheim Cup flimret over skjermen.




Tilbake på SPA-hotellet var det ingen kroppspleietimer å oppdrive! Slukøret inntok golfgutta i stedet hotelles felles jacuzzi, med relativt høy vannstand grunnet et par særdeles velfødde kvinnemennesker som allerede hadde maksimert sin ideelle andel av boblebadet. Og med lite elektrisk ladning i luften, samt et absolutt forbud mot alkoholholdig drikke i SPA-avdelingen, var stemningen på full retur.

Ingen kommentarer: