søndag 25. september 2011

Frisk pust dagen derpå

Søndag formiddag klokken kvart på elleve var bilen ferdig pakket. Golferne forlot hotellet med ustø kurs mot nærmeste golfbane, for en søndagsrunde i fred og fordragelighet. Men bare snaut 200 meter fra hotellet, blir det bråstopp. Svensk politi har funnet det for godt å avholde promillekontroll, det er ufint!

Hele reisefølget holder pusten, mens designated driver gjør det stikk motsatte... og blåser! Med utvidede pupiller, hevede øyenbryn, kort pust, svetteperler i pannen og redsel i blikket, venter både sjåfør og passasjerer i nervepirrende spenning i de marerittaktige, utålelige, seigpinende, endeløse sekundene før lampen igjen lyser... grønt!

Da kupéens øredøvende jubel stilnet av og sjåføren atter kunne få kontroll over kroppens ukontrollerte skjelvinger, var det alldeles ingen tvil om at skuldrene hadde sunket til et lavmål. For lavt? Matchspillresultatene fra søndagsrunden på Strömstad GK er det nemlig ingen som ønsker å publisere, selv om visse hevder at Trym fortsatt var het, med Trond som runner-up etter en grei finish. Med en full avslutningsrunde på Nordbysenteret, var H11 i praksis over.

Ingen kommentarer: