lørdag 24. september 2011

Slow start, forrykende finish

En alkoholfri halvtime i boblebad med to smellfeite dundrer var nok ingen optimal oppladning før premieseremoni og bankett

Ingen kan hardnakket påstå det var helhjertede antydninger til festfyrverkeri under noen del av premieseansen. Trond tok rollen som seremonimester, og ledet den eldgamle tradisjonen med høytidelig overrekkelse av vandretrofé til høstens vinner.

I tillegg ble Trym æret med å bære seiersslipset, en tradisjon som første gang så dagens lys under jubileumstouren til Skottland tidligere denne våren. Deretter gav komiteen hedersutmerkelse til seremonimesteren selv, med begrunnelse i Tronds noe uarte framferd ved hull 19.

Morten kunne konstatere at samtlige fikk sine deltakerpremier. Men redaktøren ønsker her å få nedlegge et veto mot innføring av SPA-relaterte priser. Hvordan kan komiteen forsvare å dele ut en negleklipper for å sikre bedre presisjon i slagene… what?? Er dét en dings eller er vi damer på tur? Hva skjedde med de mer mandige og totalt unyttige gadget-premiene, slik som elektrisk ballmerker, avstandsmåler i lommeformat, tre dusin ubrukelige golfballer fra Biltema, golfcaps med drikkeflaske eller golfhanske med aircon?

Buffetmiddagen var heller ingen höjdare, den sløve oppladningen til banketten ble etterfulgt av en minst like laid back kveldsseanse. Lokalene var alldeles ikke fylt til randen av forfyllet liv denne milde septemberkvelden, og ingen ville gå i bresjen for å heve stemningen nevneverdig. Det vil si, ikke før klubbens eldste medlem tar tak.

Uten forvarsel lener han seg uanstrengt over mot jentegjengen som sitter og småprater seg i mellom på nabobordet, og spør, liksom litt tilfeldig, sånn i forbifarten, om de kanskje var gift, og hadde barn? Wow, etter to sekunders øredøvende stillhet, utbryter et unisont brøl gjennom lokalet. Totalt ukjente vrir seg i latterkrampe, ukontrollert hiksting høres fra de mørke krokene, tårer triller åpenlyst og bryster duver utfordrende... mens de gjenværende, tidligere halvsovende TGA’erne får både coctailbær og små paraplyer i feil hals, blir dette vendepunktet i natten. Ganske umiddelbart blir det løsere i snippen. Og når Kenneth i baren får norsk instruksjon i hvordan man mikser en svensk long island, mens TGA'ere i praksis overtar DJ-rollen, er Strömstad SPA & Resort i ferd med å bli en TGA-bankett verdig.

Ingen kommentarer: