mandag 22. september 2014

Høstens TGA til eksotiske Nittedal

Pirrende invitasjoner med hint av sommervarme og sydligere strøk til tross, kommiteen har besluttet å legge høstens viktigste evenement til vesentlig mer nærliggende golfområder

TGA H14 vil arrangeres på Hauger golfklubb allerede førstkommende helg, i god tid før kong vinter legger sin kjølige hånd over moderlandet.

Komiteen har brukt de siste ukene på å saumfare aktuelle helger for flertallet av forsamlingen, uten at noen helgealternativer har vist seg særlig foretrukne. Ei heller har det vært spesielt uproblematisk å finne et passende kompromiss av reisemål og reisetider, uten å måtte forsyne seg grådig av sårt oppsparte feriedager. Spennende reisemål som Nice/Cannes (revisited), Alicante/Malaga, Algarvekysten og Tyrkia har alle vært på blokken, men en enkel helgeturnering viser seg lite kostnadssvarende. I stedet for å utarbeide et semihalvveis opplegg for et pinlig mindretall av medlemsmassen, er det besluttet å utsette de eksotiske reiseplanene til et senere tidspunkt som passer for flere.

Komiteen har derfor landet det noe uortodokse valget å spille på en lokal bane. Hauger golfklubb ligger i Nittedal kommune, ikke langt fra Hellerudsletta. Det er en vakker og svært anerkjent golfbane, som har hostet flere store turneringer de senere årene, nå også vår.

TGA H14 vil gå av stabelen lørdag 27. september fra ca 12.30. Trym besitter 6 greenfeebilletter, blir vi flere får vi evt supplere med noen ekstra. Trond har (som så ofte før) tilbudt seg å være reiseleder, og vil derfor stå for booking av starttider. Vennligst ta umiddelbar kontakt med reiselederen for din påmelding. Avvent ytterligere informasjon om evt bankett og premieutdeling etter turneringen.

Ingen kommentarer: