onsdag 29. september 2010

Tredjeballen snart klar

Sjelden har vi vel sett større iver for å tromme sammen deltakere til en golftur, en stor takk til Per Anders!

Etter tourkomiteens noe halvkvedede forsøk på å avvikle TGA H10 mens det ennå var lys og et snev av fønvind i luften, har klubbens lystige krølltopp tisket i kulissene for å få utsatt årets aller siste golftur til en weekend med større prosentvis oppmøte. I dag må vi vel bare skjønt erkjenne at PA har lykkes umåtelig godt med sin utspekulerte taktikk og lyssky lobbyvirksomhet i mørke smug og i trange bakgater. Bare i løpet av inneværende uke har ytterligere to av TGA's virkelige veteraner latt seg overtale
av PA's vinnende vesen og et ikke ubetydelig pengebeløp - som selvsagt skal komme hele komiteen til gode. Etter et usmakelig antall oppfordringer, en sælsom og indiskré smiger samt lovnader av åpenbart tvilsom juridisk karakter, har nå både Morten og Steinar valgt å signere seg inn i gjesteboken for høstens aller mest prestisjetunge golfturnering, TGA H10 på Nøtterøy Golfklubb. Skulle noen av de etteranmeldte stille til start med polvotter og halstørkle med Red Bull logo, bør vi nok bare sette oss ytterst på stolsetet og forberede argumenter for en høylydt plenumsdiskusjon om aksept for private sponsorer i norsk herregolf.

De som har reist på tur med Morten før, vet at komfort ikke er fullstendig uten betydning for den mannen - en vinterkald golfturnering står neppe øverst på hans ønskeliste. Vi kan derfor levende forestille oss at han har hatt en indre debatt med seg selv, for eller i mot deltakelse. Det blir spennende å høre hvilken komfortparameter Per Anders har tilbudt. For Steinars del kan det muligens være enklere å forestille seg innomhus samtaler om huslige sysler, barnepass og fordeling av goder? Hm, onde tunger har antydet mye gulvvask de siste ukene... Nå har han tydeligvis opparbeidet tilstrekkelig goodwill, og møter til sin andre turnering innenfor samme kalenderår. Det står det da respekt av!

Dermed stiller hele 11 deltakere til start i Nøtterøy, noe som likner rekordoppslutning omkring et høstarrangement. Fyller vi tre baller?

Ingen kommentarer: