søndag 7. mai 2017

Etter sol kommer regn - og mer sol

Søndag våknet forsamlingen opp til et værskifte. Sol og varme var erstattet av duskregn, nordavind og temperaturer hårfint på plussiden. For enkelte fikk golfmotivasjonen seg en alvorlig knekk, men den endelige avgjørelsen om søndagsgolf ble utsatt til etter fellessamling på Evje golfpark utenfor Moss

Da det grydde av dag på søndag morgen, var det nok litt dagen derpå for enkelte. Ikke grunnet overdrevent alkoholinntak eller umåtelig sen leggetid, men av det smått stusselige været som kunne beskues gjennom hyttas panoramavinduer mot sjøen. Mens noen pakket ned sengetøy og plukket tomflasker, stod PA på kjøkkenet og stekte egg og bacon. Og etter en bedre hotellfrokost med enda mer hjemmebakt brød og svenskepålegg, forlot vi Skjeberg med kurs nordover.

Mens vi kjørte langsmed E6, gikk duskregnet sakte men sikkert over i styrtregn, og vindusviskerne slet med å få skylflet vannet unna frontruten. Og da vi ankom Moss & Rygge golfklubb (Evje Golfpark) måtte vi småløpe inn i klubbhuset for å unngå å bli gjennomvåte.

Varm kaffe ble servert, mens det hersket usikkerhet blant de fremmøtte om veien videre. Ingen hadde veldig lyst til å være festbremsen som introduserte avlyst søndagsrunde, men etter hvert ble det nokså klart at halvparten av forsamlingen var mer enn nok fornøyd med weekenden så langt, og kunne tenke seg å avrunde mens leken var god. Trond, Ove, Dag-Atle og Preben gikk derfor tilbake til bilene sine, og takket for seg.

Øystein - som allerede hadde fått dispensasjon på hjemmebane for en hel golfweekend - ønsket å maksimere golfspilling i den allerede avsatte helgen. Morten finstuderte yr.no og kunne konstatere at regnværet var høyst forbigående. Sammen med Steinar og PA valgte de dermed å opprettholde avtale om teeoff klokken 1220 i én ball.

Det kan ha vært et fornuftig valg, for ikke lenge etter klarnet det og sammen fikk de en ny panserrunde på golfbanen. Steinar kunne notere seg for spill på eget handicap (36), mens Øystein (26), Morten (26) og Per Anders (22) nok fikk en helt grei golfopplevelse.

Ingen kommentarer: