onsdag 6. januar 2010

Godt nytt år!

Til tross for snøfall og kulderekorder tillater redaktøren seg å ønske medlemsmassen et riktig godt nytt golfår! Mens de fleste av oss har mer enn nok med å fyre i peisen og måke oppkjørselen, verserer det rykter om at ett av medlemmene fortsatt mesker seg med golfballer og grønne greener på Spanias solkyst. Livet er urettferdig! Dag-Atle har lovet å sende en golfstatus, den leser du først her på bloggen!

For ca en måneds tid siden ble det opprettet en Facebookside i TGAs navn, seks personer meldte seg på umiddelbart, nå er Morten det sjuende medlemmet som er inkludert i det gode selskap. Likevel er det ingen som tør å dele sine innerste tanker med øvrigheten... Hvorfor? Er det vanskelig å finne frem? Det vurderes å gjøre siden mer søkbar, kan det være en idé? Kom med dine synspunkter på FB-siden. Ikke tilgang? Send en mail til TGA.

Øystein og Per Anders har vært høyt på banen med tanke på vårens touropplegg, en pakketur med golf, mørkt øl og Ryan Air er antydet. Spørreundersøkelsen i november åpenbarte en høylydt interesse for tour til de britiske øyer i helgen rundt første mai. Åtte medlemmer responderte umiddelbart, øvrigheten (vel, bortsett fra Daniel) holder døren på gløtt for deltakelse, mens de bedriver intense forhandlinger på hjemmebane. John Thomas har sågar påmeldt et flunkende nytt medlem til vårens arrangement, ytterligere presentasjon vil følge på et senere tidspunkt. Redaktøren håper på en viss meningsutveksling omkring TGA V10 på klubbens Facebookside i tiden som kommer..?

Ingen kommentarer: