søndag 2. mars 2008

TGA Quiz mars 2008

Ingen kan påstå at ikke webredaktøren er både nidkjær og stand-haftig. Her følger sannelig nok en Quiz, med håp om at flere TGA'ere blir med på mimring i historiske opplevelser. For at flest mulig skal ha mulighet til å hevde seg i konkurransen, vil det stilles flere spørs-mål og tilsvarende flere poeng å kjempe om i de resterende rundene

1) I henhold til statuttene skal det skåles i long island ice tea. Men sjelden har vi ankommet et etablissement og fått en vel-smakende Long Island på første forsøk. Så hva er egentlig den RIKTIGE oppskriften på denne tradisjonsrike tørsteslukkeren?

2) Det er ingen hemmelighet at John Thomas vant begge de to aller første TGA-turneringene i 2001. Men hvem var de øvrige deltakerne på to de turene til hhv Pula Golf på Mallorca og Marstrand?

3) Hvor får man tak i nye plaketter til vandretrofeet?

4) Fra hvilken bane er ovenstående tre bilder hentet?

5) Baneguiden til venstre (klikk for større bilde) viser én av de flotteste banene vi har spilt i TGA-sammenheng, hvor og når?

6) Hvor tror DU vi kommer til å spille TGA V08?

Vi har aldri for vane å avsløre hvordan kommiteen arbeider, derfor er det sikkert også en del som lurer på hvordan quiz-besvarelser honno-reres. Men her gjør vi et hederlig unntak. Hvert delspørsmål gir inntil 10 poeng, skjønnsmessig vurdering av besvarelsene. Repetering av svar som allerede er gitt, gir redusert poeng, med mindre man tilføy-er noe nytt. Kreative besvarelser kan belønnes med inntil maks score (10 poeng) og kan kompensere for manglende realkompetanse. Etter februar måned leder Øystein med 53 poeng, deretter følger Dag-Atle (36), Trym (22) og Trond (10). Med inntil 60 poeng å hente i denne runden alene, kan resultatlisten snus fullstendig på hodet før vinner-en kåres på vårens TGA-tour. Store pengepremier venter til vinneren

Ingen kommentarer: