søndag 6. mai 2007

Hva? Ny hyttetur?

Visse hendelser oppleves mer traumatiske enn andre. Fem år etter hviskes det fortsatt i gangene om den famøse low budget hytteturen til Strömstad i 2002. Noen av oss har sågar forsøkt å fortrenge de såre minnene etter brakketilværelsen på en campingplass i utkanten av Norges største kjøttmarked. Og Steinar gremmes hver gang noen våger å ymte frempå om at dette kanskje ikke var blant hans mest veloverveide trekk i karrieren som turoperatør for TGA (han har dog fått oppreisning etter Spaniaturene i etterkant). Uttrykkene hyttetur og aldri mer har sjelden opplevdes nærmere knyttet til hverandre enn nettopp på denne ferden til Strömstad. Nå skjer det altså igjen?

Trond har booket overnatting i to hytter like i nærheten av Onsøy golfklubb, med en senge-kapasitet til 4 mannfolk i hver; noe som naturlig nok også legger visse føringer for antall deltakere på touren. Prisen blir noe høyere enn de 40 kronene vi betalte for å kurere søvnløs-het i Strömstad. Kr 700/pp dek-ker dog overnatting, sengetøy og utvask av hyttene - samt greenfee til banen på søndag

Eksempelbildene er hentet fra Onsøy golfklubbs hjemmeside, og kan sikkert avvike noe fra de aktuelle hyttene

Men dette ser da helt ok ut?

Selv om Steinar nok krysser fingrene for at dette kan konkurrere med Strömstadstandarden, tviler undertegnede på at noen kommer til å gjøre ham rangen verdig. Beklager, dette blir bare knall!

Ingen kommentarer: